Balken

AANKONDIGING.

 

Na ruim veertig jaar met veel plezier en altijd als vrijgevestigde gewerkt te hebben, heb ik besloten om de praktijk met ingang van 1 januari 2020 te sluiten.

 

Dit betekent dat ik vanaf 1 september ook geen nieuwe mensen meer kan zien.

Dus, augustus 2019 is de laatste maand waarin iemand zich nog bij mij kan aanmelden.

 

De lopende behandelingen zullen normaal worden afgerond en de enkeling die toch nog iets meer hulp nodig heeft zal, in goed overleg, worden overgedragen aan een collega.

 

Ik mag terugkijken op een interessante, enerverende, maar vooral ook plezierige periode die de eerste tien jaar in Tilburg heeft plaatsgevonden in een eerstelijnspraktijk.

De laatste dertig jaar werkte ik in Maastricht, waarvan de meeste tijd in

Psychotherapiepraktijk Maastricht.

Vanaf 2004 tot en met 2013 was dit een GGZ-instelling waarin ik het genoegen had met een tiental bevlogen en deskundige collega’s te mogen samenwerken.

De laatste vier jaar eindigden weer zoals ik begonnen ben, namelijk als eenmanspraktijk onder de naam Psychotherapiepraktijk Tyndall.

 

Bij dit naderend afscheid wil ik iedereen van harte bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik denk daarbij aan de verwijzende huisartsen en POH’ers GGZ, de collega’s en opleidelingen ten tijde van Psychotherapiepraktijk Maastricht  en de supervisanten uit die tijd.

Maar vooral gaan mijn gedachten uit naar al die honderden patiënten die in de afgelopen veertig jaar hun diepste zielenroerselen met mij hebben willen delen.

Daar was moed voor nodig.

Niet iedereen zal altijd gevonden hebben waar hij of zij op hoopte en dat betreur ik.

Aan de andere kant ben ik ook zo realistisch om te beseffen dat dit onmogelijk was.

En als dit toch het geval zou zijn geweest zou ik ten zeerste betwijfelen of ik wel een goede therapeut was geweest.

Tot slot wil ik mijn vrouw en maatje, Ria Peerboom, van harte bedanken voor het vele en vaak (althans voor mij) vervelende en administratieve werk dat zij als directeur Algemene Zaken en manusje-van-alles heeft verricht.

Zonder haar hadden wij vaker droog brood moeten eten, vrees ik.

 

De mij resterende jaren hoop ik, in goede gezondheid, te mogen doorbrengen met mijn familie en vrienden. Deels hier in Maastricht, deels in het door mij oh, zo geliefde Griekenland.

 

Het ga u allen goed!